Du kan selv angive, hvilken faktureringsdato der skal sættes på en faktura i Visma e-conomic.

Dette gøres under indstillingerne for dit Visma e-conomic-modul i IEX.

Under Fakturaindstillinger, kan du vælge i feltet Faktureringsdato vælge imellem "Ordredato" og "Overførselsdato".

Vælger du "Ordredato" sættes datoen på fakturaen til den dag ordren er oprettet i webshoppen.

Vælger du "Overførselsdato" sættes den dato, som fakturaen er overført til Visma e-conomic på.