Forbind dit Magento 2 module

• Indsæt Shop URL (inkl. https://)

• Access token: Dette er nøglen, der giver den nødvendige adgang til din Magento 2. Herunder er beskrevet, hvordan du genererer en API-nøgle i Magento 2.

• Åbn en ny fane

• Gå til Magento 2 / System / Extensions / Integrations

• I dette vindue vælges Add New Integration

• Navngiv nøglen. Dette kan f.eks. være “IEX API-nøgle”

• Email, Callback URL og Identity link URL kan du lade forblive uudfyldte.

• Indtast dit password i nederste felt Current User Identity Verification.

• Under Ressource Access vælg All

• Listen af tilladelser vil vises. Klik Allow for at acceptere.

• Klik Save for at gemme

• Klik på nøglens navn for at få vist Tokens.

• Kopier nøglen, der hedder Access token

• Gå tilbage til IEX vinduet og indsæt Access token

• Klik Connect for at forbinde Magento 2-webshoppen til IEX.