Forbind dit Chargebee modul

I dette vindue skal du forbinde din Chargebee-konto med en API-nøgle.

Herunder er beskrevet, hvordan du genererer en API-nøgle i Chargebee.

• Åbn en ny fane

• Log ind i din Chargebee konto og gå til Settings / Configure Chargebee / API Keys and Webhooks / API keys

• Klik på Add API key

• Vælg Full-Access Key

• Navngiv den nyoprettede nøgle – dette kan f.eks. “IEX API nøgle” og klik Create key

• I oversigt vil du nu kunne se den nyoprettede nøgle. Kopier dit konto-navn, som det er angivet i domænet og indsæt i Name / Site. Kopier API-nøgle og indsæt i IEX og klik Check and Save for at gå videre.