Inden du trykker på knappen til at forbinde til Visma e-conomic, kan du med fordel åbne en ny fane (Ctrl + T eller Cmd + T) og logge ind på https://www.e-conomic.dk/login

• Herefter kan du klikke på Connect to E-conomic / Forbind E-conomic for at gå videre.

Hvis du ikke er logget ind, når du trykker på knappen, vil du blive ført direkte til regnskabets login-vindue. Efter du har logget ind, vil du ikke automatisk blive anmodet om at Tilføje app’en.

• Du skal derfor trykke to gange tilbage i browseren, indtil du rammer det viste vindue. Når du trykker på knappen igen, vil du automatisk blive ført til det rigtige vindue.

Tilføj app

Tryk på Tilføj app for at acceptere tilføjelsen af IEX.

Vær opmærksom på, at du skal have et SuperUser-login for at have adgang til at tilføje apps.