Forbind Dinero-modul

Først skal du oprette en API-nøgle i Dinero, og derefter skal denne indsættes i IEX vinduet.

• Gå til https://app.dinero.dk og log ind.

• I menuen vælg: Integrationer

• Under Dine API-nøgler kan du se eksisterende nøgler og oprette nye.

• Klik Ny API-nøgle

• Giv nøglen et navn, f.eks. “IEX nøgle”

• Klik Opret

• I oversigten vil du nu kunne se den nyoprettede nøgle. Kopier nøglen, og indsæt den i API key-feltet i dit IEX vindue.

• Derefter skal du finde dit Company ID / Firma ID. Dette finder du ved at logge ind i Dinero. Når du er logget ind, vil du kunne se dit Firma ID i adresselinjen (URL), hvor den fremgår, som det første efter domænet: app.dinero.dk/xxxxxx

• Indtast dette Firma ID i IEX og tryk på CONNECT

• Din Dinero-konto er nu forbundet til IEX.