Spring videre til hovedindholdet
Overforbrug

Hvad sker der ved overforbrug?

Opdateret over en uge siden

Hvad sker der ved overforbrug?

Hvis jeres ordreforbrug overstiger det antal, der er inkluderet i jeres abonnement, vil I i slutningen af måned modtage en opgørelse over forbruget. Her vil I få tilbud om at tilkøbe ekstra ordrer eller opgradere jeres abonnement. Hvis I ikke foretager jer noget, vil overforbruget automatisk blive opkrævet ud fra taksten på ekstra ordrer, og der vil ikke være en mængde rabat.

Tilkøbe ekstra ordrer

Der er mængderabattilkøbsordrer. Rabatten stiger ved køb af større puljer, så ved store periodiske udsving kan det svare sig at forberede sig ved at købe en stor pulje ordrer med større rabat.

Tilkøbsordrer er en særskilt type ordrer, der træder i kraft ved overforbrug. De ligger i en særskilt pulje, der ikke nulstilles hver måned.

For at tilkøbe ekstra ordrer, skal I ind på app.iex.dk -> Abonnement -> Tank op.

Her ville I kunne vælge, hvor mange ekstra ordrer, som I ønsker, samt se pris og rabat.

Når I har klikket på "Køb", så vil tilkøbsordrerne blive lagt ind på integrationen, og købet vil fremgå på næste faktura.