Spring videre til hovedindholdet
Forbind til Stripe

Sådan forbinder du Stripe til IEX

Opdateret over en uge siden

Forbindelsen til Stripe oprettes via en API-nøgle.

Følg denne vejledning for at oprette en API-nøgle:

• Log ind i Stripe.

• Klik på “Developers” oppe i højre hjørne.

• Vælg fanen “API keys”

• I sektionen “Restricted keys”, klik på “Create restricted key”

• Vælg “Providing this key to another website” og klik “Continue”

• Navngiv nøglen “IEX” og indsæt iex.dk som URL. Aktivér “Customize permissions for this key. Klik “Continue”.

Rettigheder:

Tildel følgende rettigheder afhængig, om du bruger Stripe (Orders) eller Stripe (Payouts) i IEX. Hvis du anvender begge tildeler du blot begge sæt rettigheder.

Til Stripe (Orders):

All core resources:
Herunder sættes PaymentIntents til: Read

All checkout resources: Read

All Billing resources: Read

All Webhook resources: Write

Til Stripe (Payouts):

All core resources: None

Herunder sættes Payouts til: Read

All Webhook resources: Write

• Tryk “Create key”, hvorefter du føres tilbage til oversigten. Her vil du finde en nøgle kaldet “API key for IEX”: Kopier denne nøgle

• Indsæt oplysningerne i IEX:

Log ind på app.iex.dk -> Systemer -> Stripe (Orders) eller Stripe (Payouts) -> Forbind